L'escriptor Enric Larreula arrenca somriures a grans i petits amb la seva poesia d'Animalari


  • Comparteix:

L'escriptor Enric Larreula ha fet somriure a grans i petits amb els seus poemes de l'obra 'Animalari'. Larreula ha ofert aquest dissabte al matí un tast dels versos que omplen les pàgines dels seus llibres. 'Animalari' és un recull de rodolins simpàtics i poemes breus relacionats amb el món animal que vol transmetre la poesia als més petits. L'acte, que ha tingut lloc a la llibreria Pati de Llibres, s'ha emmarcat dins el Festival de Poesia de la ciutat.

L'obra 'Animalari' és un recull de poemes curts amb les bèsties com a protagonistes. Els versos de Larreula juguen amb les frases fetes i narren en un toc irònic i divertit anècdotes i situacions dels animals més diversos. Tot i que estan adreçats als més petits, Larreula també inclou en els seus poemes un toc satíric i juga amb les connotacions de tipus cultural més destinat al públic adult, tal i com ha dit el mateix autor a Cugat.cat.


Enric Larreula

He creat un tipus de poesia divertida, que desmitifica la idea que és un gènere pels erudits. Vaig fer una poesia simpàtica i que tingués sentit.



Les poesies que ha llegit Larreula en l'acte d'aquest dissabte han agradat molt al públic.



Públic

M'han encantat, tinc un Animalari perquè m'el firmi. / Molt divertides. / Molt boniques i gracioses. / M'han agradat molt.



Amb els seus poemes, l'escriptor i poeta vol acostar als infants la poesia i trencar el mite que aquest gènere literari està reservat als erudits.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.