Activitats de germanor pels 15 anys del grup Mediterrània


Temes relacionats

La nova imatge corporativa del Grup Mediterrània surt al carrer coincidint amb la Festa Major (17/jun/09)


  • Comparteix:

Roda de premsa de presentació dels actes pels 15 anys

Roda de premsa de presentació dels actes pels 15 anys

El grup Mediterrània organitzarà actuacions, taules rodones i exposicions sobre la seva història per celebrar els 15 anys d'activitat. La formació de dansa tradicional es marca el repte de tornar a vincular els exmembres i d'ampliar les actuacions als districtes per difondre la seva raó de mantenir viva la dansa tradicional catalana.

Aquest 15è aniversari vol ser un any de germanor amb els antics membres de l'agrupació i amb la resta de santcugatencs que coneixen la seva activitat. La Ballada de Gitanes per la propera Festa de Tardor serà la primera cita que reunirà balladors grup Mediterrània amb exballadors de la formació.

Una taula rodona que incorporarà un documental commemoratiu al coreògraf Salvador Melo i una exposició de la història del grup on es mostrarà el vestuari i altres objectes que utilitzen en les danses són altres propostes que tenen sobre la taula de cara la primavera. Altres projectes que encara estan per definir són la Festa Infantil, l'actuació en el Patrimoni Viu 2010 i un intercanvi amb un grup de dansa tradicional de Mallorca.

Una de les directores del grup Mediterrània, Marta Canas, explica els principals objectius que s'han proposat per aquest any.

Marta Canas

La nostra intenció és tenir més presència al poble i als districtes, a més de recuperar el contacte amb els exballadors.


El grup Mediterrània encara té oberta la programació d'enguany a possibles activitats que de moment no han pogut concretar. Altres propostes de futur són la creació de noves coreografies i la propera inauguració del web de l'entitat que es podrà visitar a l'adreça Grupmediterrania.org.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.