Sant Cugat serà la capital mundial dels Balls de Saló al setembre


  • Comparteix:

Una de les actuacions del 9è Trofeu Ciutat de Sant Cugat de Balls de Saló

Una de les actuacions del 9è Trofeu Ciutat de Sant Cugat de Balls de Saló

Sant Cugat serà al setembre la capital mundial dels Balls de Saló. El futur PAV3 serà l'escenari del Gran Slam de Balls de Saló, una competició que serà retransmesa per televisió a tot el món. Ahir, el recinte va fer un primer assaig amb la celebració de 9è Trofeu Ciutat de Sant Cugat de Balls de Saló.

L'Associació Espanyola de Ball Esportiu ha triat Sant Cugat com a escenari del Gran Slam de Balls de Saló, que s'ha de celebrar els dies 27 i 28 de setembre. Aquesta competició, que reunirà als millors ballarins del món, és un dels cinc grans slams que es disputen, juntament amb el de Japó, Alemanya, Miami i Singapur.

L'esdeveniment serà retransmés per televisió a nivell mundial, cosa que exportarà el nom de Sant Cugat més enllà de les nostres fronteres. Ho diu l'alcalde Lluís Recoder:

Lluís Recoder

Aquest concurs servirà per promocionar la ciutat


El Gran Slam de Balls de Saló tindrà lloc al tercer pavelló, que estarà apunt al setembre per acollir la competició. De moment, els ballarins van fer ahir una primera presa de contacte amb el recinte durant la celebració del 9è Trofeu Ciutat de Sant Cugat de Balls de Saló. El director de la competició, Jesús Curto, creu que el futur pavelló santcugatenc podria acollir concursos a nivell europeu:

Jesús Curto

Estem molt orgullosos i contents de que Sant Cugat sigui seu de campionats importants


El Ciutat de Sant Cugat, que enguany ha reunit 350 participants, acull totes les categories de ball, estàndars i llatí, i totes les categories de ballarins per nivell i per edat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.