Els castells de 7, protagonistes en la 13a Diada Castellera emmarcada en la Festa de Tardor


Temes relacionats

Els castells de 7 protagonitzaran la 13a Diada Castellera (28/oct/09)


  • Comparteix:

I.d. del 3 de 7 amb agulla en l'actuació de vigílies

I.d. del 3 de 7 amb agulla en l'actuació de vigílies

Els Castellers han fet una actuació de vigílies discreta amb dos intents desmuntats del 3 de 7 amb agulla, un castell inèdit per a la colla. Tot i això, els ànims dels castellers estan centrats en l'actuació d'aquest diumenge emmarcada en la 13a Diada Castellera que tindrà lloc a la plaça d'Octavià i comptarà amb la participació de les colles de Sants i de Gràcia. Tot i que semblava possible intentar el 4 de 8, el cap de colla de l'entitat local, Èric Bellmunt, assegura que ja han complert els objectius de la temporada assolint els castells de 7.

Els Castellers de Sant Cugat han descarregat en vigílies el 3 de 7, el 3 de 6 per sota, el 4 de 6 amb agulla i han finalitzat amb tres pilars de 4. Els dos intents desmuntats del 3 de 7 amb agulla han contingut l'eufòria de la colla local que no ha pogut descarregar per primera vegada aquest castell. Tot i així, es mostren entusiasmats amb l'actuació d'aquest diumenge, la 13a Diada Castellera que comptarà també amb les actuacions dels Castellers de Sants i els Castellers de Gràcia.

Segons el cap de colla dels Castellers de Sant Cugat, Èric Bellmunt, l'objectiu per aquesta temporada era recuperar els castells de 7. Ho ha explicat a Cugat.cat durant els castells de vigílies d'aquest dissabte.

Èric Bellmunt

La gent esperava el 4 de 8 però no estava previst per aquesta temporada i no el farem. Jo estic molt content amb la colla perquè l'objectiu era recuperar els castells de 7.



Els Castellers finalitzaran la temporada el proper diumenge 15 de novembre, per la Diada de la Vil·la de Gràcia. De cara a la temporada vinent, Bellmunt ha marcat el repte d'assolir la torre de 7 i el 4 de 8.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.