La comèdia d'embolics 'El joc dels idiotes' arrenca el riure del públic del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El riure ha estat el protagonista d'aquest diumenge al Teatre-Auditori gràcies a 'El joc dels idiotes'. Joan Pera i Lloll Bertran han protagonitzat aquesta comèdia d'embolics que ha començat la representació amb totes les entrades exhaurides. El muntatge ha assumit al més pur estil del gènere vodevil les situacions equívoques que s'han vist reforçades per la simultaneïtat de les escenes.

Situacions equívoques que provoquen la hilaritat del públic, aquesta és la definició del vodevil, el gènere que proposa la comèdia 'El joc dels idiotes'. Joan Pera i Lloll Beltran, partenaire de Pera a 'Òscar, una maleta, dues maletes, tres maletes' han arrencat el riure del públic santcugatenc gràcies a l'argument del dramaturg i cineasta francès Francis Verber. Més de dues hores d'humor en la mateixa línia què ens té acostumats l'actor Joan Pera ha servit per posar sobre l'escenari un dels muntatges que ha aconseguit més recaptació la temporada passada a Barcelona.

L' actor Joan Pera ha explicat a Cugat.cat que l'obra és una de les millors ofertes actuals en el món del teatre.

Joan Pera

És la comèdia més divertida que he fet mai. Amb la Lloll m'hi entenc molt bé. Una de les millors ofertes lúdiques actuals.









Els actors Gretel Stuyck, Pere Ventura, Rafa Cruz i Román San Gregory han acabat de donar vida a aquesta comèdia hilarant que ha captivat el públic santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.