L'Escola Municipal de Música celebra la setmana cultural


  • Comparteix:

L'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels comença aquesta tarda una setmana d'activitats amb la música com a fil conductor. A través de diferents propostes com concerts, vídeos, conferències o cinema, la setmana cultural té l'objectiu de trencar els tòpics que envolten els món de la música.

Uns 450 alumnes seran els encarregats de dur a terme la majoria de les activitats programades durant aquesta desena edició de la setmana cultural. L'anomenada Mostra de Composició és una de les activitats més esperades, ja que comporta el treball dels alumnes durant tot el curs. El director de l'escola de música, Joan Gutiérrez, així ho explica:

Joan Gutiérrez

És un treball que es fa durant el curs amb els alumnes de l'escola


La setmana s'organitza a partir de diversos concerts i conferències a més d'algunes iniciatives més originals com una sessió de Chi Kung, un taller d'expressió corporal i respiració. Però durant aquests dies també hi tenen cabuda altres propostes com un espai de vídeo o la projecció de la pel·lícula "Tots els matins del món". Es tracta, en definitiva, de donar diferents visions musicals a través d'activitats menys habituals. Joan Gutiérrez:

Joan Gutiérrez

Cal donar diferents visions de la música a travès d'activitats que no són habituals a l'escola


Les diferents activitats es duran a terme a l'Escola Victòria dels Àngels fins divendres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.