L'obra de Sandra Morera 'Pintant Pedres', fins a finals de mes a la Biblioteca del Mil·lenari


  • Comparteix:

'Pedres pintades' és el nom que porta l'exposició

'Pedres pintades' és el nom que porta l'exposició

La Biblioteca del Mil·lenari acull fins a finals de mes l'exposició 'Pintant pedres' de Sandra Morera, una jove artista amb paràlisi cerebral. Les obres de Morera han servit d'inspiració a Feliu Formosa, que presentarà la setmana vinent, també a la biblioteca, el llibre 'La pedra insòlita'.

Fins el 29 de novembre la Biblioteca del Mil·lenari acollirà l'exposició de les obres de Sandra Morera, una noia que pateix paràlisi cerebral amb un grau indeterminat de deficiència. Les obres estan presentades en forma de fotografies, fetes per la seva mare, Anna Vila.

El poeta d'honor del Festival de Poesia del 2008, Feliu Formosa, aprofita l'exposició per presentar la setmana vinent el llibre 'La pedra insòlita', en un acte presentat per Eduard Jener. L'obra consta de poemes fets a partir de les pedres pintades de Sandra Morera, que conté 50 fotografies de les pedres, 49 haikus i una tanka, que són formats literaris japonesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.