Un concert de gospel recaptarà avui fons per a Oncolliga


  • Comparteix:

El gospel ajudarà a recaptar fons

El gospel ajudarà a recaptar fons

La Fundació Lliga Catalana d'Ajuda Oncològica (Oncolliga) organitza avui un concert de gospel per recaptar fons per a la fundació. El concert està dirigit per Erwyn Seerutton i compta amb la participació de The Vocal 4tet i del Cor Gospel Sant Cugat.

Més de 40 veus sobre l'escenari en un concert de gospel serviran a Oncolliga per recaptar fons amb diverses finalitats. Segons la presidenta de la fundació, Maria Rosa Juanola, serviran 'per al que calgui', però sobretot aniran destinats a millorar els serveis que s'ofereixen en l'aspecte psicològic dels malalts.

Juanola ho ha explicat a Cugat.cat.

Maria Rosa Juanola

Nosaltres fem de tot, tant ajuda al malalt com a la família, tallers, assistència... A tot això van recaptats els beneficis del concert.




El director del Cor Gospel Sant Cugat, Erwyn Seerutton, ha explicat a Cugat.cat que l'objectiu és conscienciar els assistens de la importància d'un concert com aquest.

Erwyn Seerutton

Farem una explicació profunda del perquè estem fent el concert. La qualitat serà molt bona.





El concert al Monestir compta amb el suport de diferents entitats que també ajudaran a la recaptació de fons, juntament amb els diners de les entrades, que valen 15 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.