7.800 persones visiten el Museu de la Ciutat, que allargà les jornades de portes obertes fins la Festa Major


  • Comparteix:

7.800 persones han visitat el Museu de la Ciutat durant les jornades de portes obertes, iniciades el passat dia 22. L'èxit de la iniciativa ha fet que el consistori allargui fins la Festa Major el termini per visitar de franc el Museu, que només diumenge va rebre 1.600 visitants.

Els visitants poden aprofundir en la història del Monestir a través de diferents elements figuratius, maquetes i propostes audiovisuals. Mitjançant la vida de personatges com el monjo Pere Ferrer s'han elaborat documents audiovisuals de gran valor pedagògic. Alguns dels assistents s'han mostrat molt satisfets amb el resultat:

Persones



L'objectiu del Museu és promoure la recerca, la conservació i difusió del patrimoni històric, artístic i cultural de Sant Cugat. Segons la directora del projecte, Àngels Solé, de moment, la resposta del públic està sent més que satisfactòria:

Àngels Solé

La gent diu que li garada molt, que ho entenen molt bé i que és molt didàctic


El museu tindrà altres subseus repartides a edificis emblemàtics de la ciutat com la casa Aymat, el Celler Cooperatiu i el forn de Sant Adjutori. Precisament demà s'inaugurarà la segona de les subseus a l'antiga Escola Catalana del Tapís, i amb la recuperació d'una obra que Pablo Picasso va teixir a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.