L'OBC grava un disc en homenatge a Lleonard Balada al Teatre-auditori


  • Comparteix:

L'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) ha enregistrat un disc a les instal·lacions del Teatre-auditori. Sota la direcció de Salvador Mas, l'OBC ha gravat un recull de les obres del compositor català Lleonard Balada.

Aquesta gravació forma part del conveni que es va establir entre l'OBC i el Centre Cultural, gràcies al qual l'OBC oferirà un concert al Teatre-auditori la temporada vinent.

De fet, el propi Lleonard Balada, que actualment viu als Estats Units, s'ha desplaçat expressament a Sant Cugat per seguir la gravació del disc compacte. El compositor ha destacat l'acústica del Teatre-auditori i ha afirmat que es tracta d'un espai idoni per l'enregistrament.

Precisament, l'OBC homenatjarà la temporada vinent el compositor Lleonard Balada arran del seu 70è aniversari en un concert del 18 i 19 d'octubre a l'Auditori de Barcelona. L'homenatge consistirà en la interpretació de les seves obres 'Homenatge a Casals', 'Homenatge a Sarasate' i 'Concert per a violoncel i orquestra'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.