Mine! guanya el concurs Sona 9 per un vot


  • Comparteix:

El santcugatenc Oriol Romaní forma part de Mine!

El santcugatenc Oriol Romaní forma part de Mine!

El grup Mine!, amb el baixista santcugatenc Oriol Romaní entre les seves files, ha guanyat per un vot aquesta nit el guardó del premi Sona 9 i els seus integrants han reconegut al final del concert que no s'ho esperaven. El grup Estúpida Erikah de Terrassa, amb 29 vots, s'ha emportat el premi Joventut i el grup Minimal de Barcelona ha recollit el premi Èxit. El premi per votació popular, l'únic que decideix el públic, ha estat per al grup Hewel. Mira el reportatge de la gala a Cugat tv

El premi consisteix en la gravació i edició d'un disc, una campanya de promoció i de publicitat, una gira de cinc concerts promocionals per Catalunya i la gravació d'un videoclip i promoció al Tr3sC, el club de Cultura de Catalunya.

Un dels components del grup, Bernat Sánchez, ha explicat que la formació s'ha sorprès per la notícia.

Bernat Sánchez

Això és com quan vas a l'escola i finalitza...abans haviem de guanyar el Sona 9, ara què hem de fer?



El santcugatenc Oriol Romaní i Bernat Sánchez, components del grup, han explicat a Cugat.cat que s'han sentit molt bé dalt l'escenari.

Oriol Romaní i Bernat Sánchez

Ha estat fantàstic i la sensació ha estat molt bona.





Actualment els Mine! estan presentant un nou EP amb noves cançons anomenat 'Selva de mar', on han inclòs dues de les cançons resultants del seu pas pel certamen organitzat per la revista Enderrock, Catalunya Ràdio i ritmes.cat.

La festa ha acabat amb l'actuació del guanyador del Sona 9 de l'any passat, La Nota, i el grup Mishima, que ha presentat les cançons del seu nou disc, 'Ordre i aventura'.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.