Sant Cugat, epicentre de la literatura infantil durant quatre dies


Temes relacionats

Sant Cugat serà la capital del llibre infantil (20/oct/09)


  • Comparteix:

La fira va dirigida a infants de fins a 10 anys

La fira va dirigida a infants de fins a 10 anys

Sant Cugat serà la setmana vinent l'epicentre de la literatura infantil. Des dijous i fins diumenge la Casa de Cultura acollirà la Fira del Llibre Infantil, que per primera vegada se celebra a la nostra ciutat. Durant aquests quatre dies llibres, exposicions i activitats de tota mena ompliran unes jornades organitzades per l'Institut de la Infància de Barcelona. El grup de comunicació multimèdia Cugat.cat col·labora amb la iniciativa a través del programa 'Llegim!' del canal escoles de Cugat tv.

La fira va dirigida a nens i nenes de fins a 10 anys, però també a pares i a educadors. Els assistents trobaran més de 500 títols en els espais de la Casa de Cultura. A més, hi ha programades diverses activitats que buscaran la reflexió i l'aprenentatge dels assistents a través d'audiovisuals i jocs diversos.

A banda de llibres infantils, la fira comptarà amb publicacions destinades a pares i mares, i un espai d'intercanvi d'experiències entre educadors.

La directora de l'Institut de la Infància de Barcelona, Verònica Bronstein, explica per què s'ha triat Sant Cugat per a la fira.

Verònica Bronstein

Vam triar Sant Cugat perquè aquí tenim una comunicació molt directa amb les famílies.



La coordinadora del canal escoles de Cugat tv, Carme Reverte, ha explicat que el grup de comunicació Cugat.cat vol sumar-se a la iniciativa per fer arribar la lectura als més petits.

Carme Reverte

Volem contribuir aportant el nostre gra de sorra i per això durant dos dies mostrarem el nostre canal de lectura per a infants.







El Consell el Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya, el projecte 'Nascuts per llegir' i la Biblioteca del Mil·lenari són algunes de les entitats col·laboradores de la iniciativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.