Cap santcugatenc participarà en el tercer Concurs de Música de Cambra de Valldoreix


  • Comparteix:

Cap sancugatenc s'ha apuntat al tercer Concurs de Música de Cambra de Valldoreix, que ha rebut un total de sis inscripcions. Els organitzadors no s'expliquen el poc interès que desperta aquest certamen entre els ciutadans, tenint en compte l'elevat nombre d'alumnes que hi ha a les escoles de música de la ciutat.

Persones de dins i fora de la comarca participen al Concurs de Música de Cambra, que se celebra aquest cap de setmana al Casal de Cultura de Valldoreix. L'Entitat Municipal Descentralitzada i l'escola Andante organitzen aquesta iniciativa que enguany, novament, no ha comptat amb la inscripció de santcugatencs. Escoltem la vocal de Cultura de l'EMD, Mercè Calafell:

Mercè Calafell

A les altres edicions tampoc es va apuntar ningú de Sant Cugat


El guanyador del concurs de Música de Cambra obtindrà 1.000 euros, el segon 600 i el tercer 300. Els dos primers finalistes obtindran també un concert retribuït. Mercè Calafell ha fet una valoració molt positiva dels participants de la present edició:

Mercè Calafell

És un concurs que encara està donant-se a conèixer


El repertori a interpretar ha de tenir tres peces, una d'un segle concret i dues de lliure elecció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.