L'adaptació del 'Conte de Nadal' de Dickens, novetat als cinemes locals


  • Comparteix:

Jim Carrey interpreta el protagonista

Jim Carrey interpreta el protagonista

'Cuento de Navidad', una adaptació cinematogràfica de l'obra de Charles Dickens, és la novetat d'aquest cap de setmana als cinemes locals. Jim Carrey, Gary Oldman i Bob Hoskins protagonitzen aquest film que es pot veure des d'avui a les sales Cinesa i Yelmo.

La pel·lícula manté l'rgument del conte de Dickens. Ebenezer Scrooge és un vell avar que té esclavitzat el seu treballador, un jove pobre i de bon cor. La nit de Nadal rep la visita de tres fantasmes: el fantasma del passat el porta cap a la seva infància, perquè recordi el que va sentir llavors i s'entendreixi el seu cor; el fantasma del present l'apropa a casa del seu treballador, on malgrat la pobresa regna l'amor i l'esperit familiar, i el fantasma del futur el porta a la seva mort, sol. Espantat per les visions, Scrooge decideix canviar de caràcter, ajuda la família del treballador i recupera amb això l'esperit del Nadal.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.