La Mostra d'Art Contemporani Català s'exposa aquest mes a Sant Feliu de Llobregat


  • Comparteix:

La Tretzena Biennal Mostra d'Art Contemporani Català s'exposa durant aquest mes a Sant Feliu de Llobregat. La mostra itinerant, que ja ha visitat una desena de ciutats catalanes, és una representació del panorama plàstic català més jove. L'exposició compta amb la presència de la santcugatenca Maria Fabre.

Fins el 31 de maig, els feliuencs poden conèixer els detalls d'aquesta exposició que s'exhibeix al Casal de Joves de la Ciutat. La Canals Galeria d'Art i l'Ajuntament de Sant Cugat són els artífexs d'aquesta iniciativa que presenta els últims treballs de joves artistes dedicats a l'escultura, fotografia i pintura.

Maria Fabre i la seva obra 'Paret vermella, finestra i cortina' és la representació santcugatenca de la Biennal, que continuarà visitant municipis catalans fins al desembre. La mostra es pot visitar al Casal de Joves, a la carretera Laureà Miró.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.