El combat de boxa entre Nixon i Frost destaca per la intepretació dels dos protagonistes i l'ús dels primers plans


  • Comparteix:

Els actors Lluís Marco i Joan Carreras a un moment de l'espectacle

Els actors Lluís Marco i Joan Carreras a un moment de l'espectacle

El cara a cara entre l'expresident nord-americà Nixon i el famós presentador de 'talk shows' David Frost convenç els santcugatencs, tot i que no aconsegueix omplir el Teatre-Auditori. El públic ha coincidit en destacar l'ús de l'audiovisual al muntatge que ha ressaltat dramàticament la confessió de Nixon, Lluís Marco, per la seva implicació en el cas 'Watergate'. La interpretació dels dos protagonistes ha estat un dels punts forts de l'obra que s'ha vist reforçada gràcies als primers plans. Mira aquest reportatge a Cugat tv

Un any després de la visita d'Àlex Rigola al Teatre-Auditori amb '2666', el director del Teatre Lliure ha tornat a la nostra ciutat amb el muntatge 'Nixon-Frost'. Rigola, que ha realitzat dues versions de l'obra, ha portat a la nostra ciutat la més teatral, tot i que aquesta també ha comptat amb material audiovisual.

Un dels protagonistes, Lluís Marco, ha explicat la versió que s'ha representat a l'escenari del Teatre-Auditori.

Lluís Marco

Estem tots els actors en escena i des de l'actor neix el personatge. Aquesta versió és més teatral, jo em quedaria amb aquesta.




Dues càmeres en directe han captat l'entrevista que el presentador David Frost, Joan Carreras, manté amb el president Nixon, Lluís Marco. El públic ha coincidit en destacar la interpretació dels dos protagonistes que s'ha vist reforçada dramàticament gràcies a l'ús dels primers plans.

Assistents

Força bé, hi ha un moment una mica pesat però s'ha resolt. / Són molt bons actors. / La pantalla ajuda a entendre i veure les faccions de les persones, molt bé.






L'espectacle, creat a partir d'un text de Peter Morgan, viatjarà per tot l'Estat espanyol amb les dues versions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.