Un centenar de persones gaudeixen del rap d'El Arjé al CPA


  • Comparteix:

Un centenar de persones han gaudit del rap i el hip-hop d'El Arjé aquest divendres al Centro Popular Andaluz (CPA). L'espectacle, que es troba dins el cicle Mou-te tardor, ha comptat amb la participació del grup Elebé i les improvisacions d'alguns conjunts santcugatencs com Palabrakdabra i Beat boxer Daniele Pulmón. L'actuació de rap ha anat seguida d'una jam session caracteritzada també per l'elevada participació del públic santcugatenc.

El conjunt santcugatenc El Arjé ha ofert aquest divendres a la nit un concert amb les obres dels rapers Jota Jo i Mose i cantats per Mey, a més, de la veu d'Aurora als cors.

Les lletres dels rapers d'El Arjé parlen de les problemŕtiques i preocupacions que afecten els joves i també inclouen reivindicacions polítiques i temes més personals.

El cicle Mou-te, organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament, segueix el divendres 27 de novembre amb l'actuació de Rembrandt 42.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.