'Efecte Doppler' empra el llenguatge universal del circ per encisar els més petits


  • Comparteix:

Els nens del Teatre-Auditori ho tenen clar, el desafiament a la gravetat i el joc visual a partir d'una gran pilota vermella han estat els gags més aplaudits a l'espectacle 'Efecte Doppler' . Els intèrprets Javier Barroso i Álvaro Guerrero han fet volar la imaginació dels nens aquest diumenge gràcies a aquest espectacle familiar que ha transportat a grans i petits a l'univers del circ.

'Efecte Doppler' es serveix de recursos que apel·len al llenguatge universal com els malabars, acrobàcies i l'equilibri per despertar la sorpresa i el somriure de grans i petits. Al llarg d'una hora el públic del Teatre-Auditori ha vist volar la seva imaginació amb números clàssics del món del circ i del clown que continuen funcionant avui dia. El joc a partir d'una gran pilota vermella, el desafiament a la gravetat i els equívocs més clàssics han estat els 'gags' més destacats pels petits del Teatre-Auditori.

Nens

M'ha agradat quan jugaven amb la pilota gegant. / Els malabars. / La pilota vermella. / Són molt divertits.




Unes 200 persones entre grans i petits han pogut gaudir d'aquest espectacle familiar de circ.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.