L'Escola Municipal de Música oferirà el curs vinent estudis de grau mitjà


  • Comparteix:

Els alumnes de l'Escola municipal de Música Victòria dels Àngels podran completar a Sant Cugat els seus estudis de grau mitjà a partir del curs vinent. L'alcalde ha fet aquest anunci a l'AMPA de l'escola coincidint amb la celebració de la Setmana Cultural, que omplirà la ciutat d'activitats vinculades amb la música.

Després d'una llarga reivindicació dels pares i mares de l'escola, l'Ajuntament ha aconseguit que el departament d'Ensenyament permeti que a Sant Cugat es pugui estudiar el cinquè i sisè curs de música. Fins ara només es podien fer els dos primers cicles, i els alumnes que volien continuar els seus estudis havien de completar el grau mitjà a altres ciutats, on pràcticament no quedaven places. Segons el director de l'escola, Joan Gutiérrez, aquest és un pas endavant molt important:

Joan Gutiérrez

Ara el que hem de fer és perfilar tots els detalls per poder oferir el tercer cicle de grau mitjà


Precisament aquesta setmana l'escola municipal està celebrant la seva Setmana Cultural, que oferirà, entre altres activitats, concerts, vídeos i conferències relacionades amb la música als seus 460 alumnes. Joan Gutiérrez explica que l'origen d'aquesta iniciativa és la Mostra de Composició, que enguany arriba als 10 anys, i que té un important caràcter didàctic:

Joan Gutiérrez

Fa deu anys que fem aquesta mostra i això ha generat que al voltant de la mostra fem una setmana cultural


Per la seva part, la regidora de serveis personals, Àngels Ponsa, ha destacat la implicació dels professors de l'escola Victòria dels Àngels que, amb aquesta i altres iniciatives, s'impliquen en activitats de la ciutat per difondre la cultura musical.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.