La Casa de Cultura es converteix en un bosc encantat amb la Fira del Llibre Infantil


Temes relacionats

La Fira del Llibre infantil omple Sant Cugat de literatura, màgia i art fins diumenge (19/nov/09)


  • Comparteix:

La primera Fira del Llibre Infantil ha donat el tret de sortida aquest dijous amb la inauguració de l'espai 'El Bosc dels 500 llibres'. La sala d'actes de la Casa de Cultura s'ha convertit en un bosc encantat ple de diversió i literatura dirigida als més petits de la ciutat. Fins diumenge, aquest equipament i l'entorn del Monestir acolliran una quarantena d'activitats i exposicions adreçades a infants, famílies i educadors, en una iniciativa organitzada per l'Institut de la Infància de Barcelona.

Conta contes, cinema per a nadons, concerts de piano o massatges són només algunes de les activitats en què podran participar els més petits durant aquests dies, en la primera edició de la Fira del Llibre Infantil a Sant Cugat, que ha arrencat aquest dijous.

La directora de l'Institut de la Infància de Barcelona, Verónica Bronstein, ha explicat que l'espai del 'Bosc dels 500 llibres', ubicat a la Casa de Cultura, persegueix l'objectiu d'apropar la natura al petits en un espai dedicat exclusivament a ells.

Verónica Bronstein

Tenim espai per a famílies, escoles i educadors. El bosc pren la idea inicial amb què vam començar, que era portar la lectura als parcs.


La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, que s'ha sumat a la inauguració de la iniciativa, ha explicat que tot i que aquesta primera edició és una realitat gràcies al voluntariat, l'Ajuntament està obert a donar més suport en un futur.

Carmela Fortuny

Aquesta iniciatvia s'ha mogut gràcies al voluntariat. Des de l'Ajuntament estem oberts a donar més suport en un futur.


La fira es dirigeix a nens i nenes de fins a 10 anys, però també a pares i educadors. Durant aquests quatre dies hi ha programades diverses activitats que buscaran la reflexió i l'aprenentatge dels assistents a través d'audiovisuals i jocs diversos.

A banda de llibres infantils, la fira comptarà amb publicacions destinades a pares i mares, i un espai d'intercanvi d'experiències entre educadors.

Aquest divendres, de deu del matí a una del migdia, Cugat tv se sumarà a la iniciativa amb projeccions del programa 'Llegim!', del Canal Escoles. L'espai permetrà als infants convertir-se en protagonistes del programa televisiu, llegint fragments dels seus contes preferits.

Una de les activitats més esperades és la signatura de llibres del personatge literari Gerónimo Stilton que vindrà a Sant Cugat diumenge a partir de dos quarts de dotze del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.