Els flautistes Patrícia de No i Vincent Lucas tenyeixen de seducció el concert de l'OSSC


  • Comparteix:

Els flautistes de No i Lucas

Els flautistes de No i Lucas

Les flautes de la santcugatenca Patrícia de No i de la principal flauta solista de l'Orquestra de París, Vincent Lucas, han estat les protagonistes del concert que l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat (OSSC) ha ofert aquest divendres al Teatre-Auditori. El públic ha quedat meravellat amb el repertori de música clàssica que ha inclòs algunes de les peces més conegudes de Beethoven i Brahms. Mira aquest reportatge a Cugat tv

Sota la direcció de Josep Ferré i amb Anna Calvo com a concertino, l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat s'ha fet acompanyar de flautistes de projecció internacional per oferir un concert ple de virtuosisme. Per començar l'Orquestra ha interpretat l'obertura de Beethoven. Seguidament els dos flautistes han pujat a l'escenari per oferir el concert per a dues flautes i orquestra en Re Menor dels austríacs Franz Doppler i Karl Doppeler. A més, i fora de programa, Patricia de No i Vincent Lucas han interpretat dues peces de 'La flauta màgica' de Mozart. Concretament han estat 'Pamina' i 'La reina de la nit'.

El públic ha destacat la gran qualitat del concert i l'excel·lent actuació dels flautistes.

Públic

Ha estat espectacular. / M'ha agradat molt tot el concert. / Els flautistes han estat espectaculars.



La segona part del concert ha estat dedicada exclusivament a Johannes Brahms. L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat ha interpretat diferents peces de la simfonia número 2 d'aquest compositor. La formació santcugatenca tornarà actuar al Teatre-Auditori al desembre per oferir el 'Festival de valsos i danses'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.