El cava i la pintura, la combinació que proposa la Canals Galeria d'Art com a obsequi nadalenc


  • Comparteix:

Lot d'art pictòric i vinícola

Lot d'art pictòric i vinícola

La Canals Galeria d'Art proposa per aquesta campanya nadalenca un lot exclusiu pels amants de l'art i del cava. Es tracta d'una serigrafia que consta de 200 exemplars privatius d'aquesta unió de l'art pictòric amb l'art vinícola, a partir d'una litografia de l'artista santcugatenc Sergi Barnils i una ampolla de cava del Celler artesà Carles Andreu Montblanc.

L'estoig consta, per una banda, de la litografia 'A la Casa del meu Pare hi ha moltes estances' signada per Sergi Barnils. I d'altra banda, d'una ampolla de cava personalitzada amb l'etiqueta de l'obra esmentada, elaborada pel Celler artesà Carles Andreu Montblanc.

El director de la galeria, Josep Canals, explica el motiu d'aquesta proposta que combina l'art de la pintura amb l'art vinícola.

Josep Canals

L'art no està en crisi però la societat actual sí, per tant, lligar un cava i una obra d'art hem cregut que és un bon desig de Nadal.



L'artista santcugatenc Sergi Barnils valora aquest estoig nadalenc que promociona la Canals Galeria d'Art amb la seva litografia com a protagonista.

Sergi Barnils

Trobo que és molt adient perquè estan convivint dues obres d'art: la pintura i el cava.



L'ampolla de cava personalitzada amb l'etiqueta de l'obra de Barnils té un cost de 12 euros, mentre que l'estoig amb un exemplar de la litografia de Barnils, té un preu de 100 euros.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.