Obert el termini per participar al concurs de carrosses de la cavalcada de Reis


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del rei negre i la seva carrossa

Imatge d'arxiu del rei negre i la seva carrossa

Ja s'ha obert el termini per participar en el 10è concurs de carrosses de la cavalcada de Reis. Tots els comerços, particulars, empreses i entitats locals poden dissenyar la seva carrossa sempre que aquesta s'adeqüi als paràmetres fixats pels organitzadors, els Amics dels Veterans i la Regalèssia. El termini d'inscripció es tancarà el 14 de desembre.

Per participar al concurs de carrosses acompanyants dels Reis d'Orient, cal respectar les mides establertes, que no poden superar els sis metres de llarg, els 2,4 metres d'ample i els 3,5 metres d'alçada. També hauran de dur un motor de tracció mecànica i cada carrossa haurà de vetllar per assegurar la vigilància al seu voltant i sobretot decorar les carrosses pensant en els més petits.

El concurs té quatre premis econòmics. La carrossa guanyadora s'endurà 500 euros, la segona se la recompensarà amb 300 euros i els tercers i els quarts rebran 100 euros per carrossa. L'entrega de premis serà el dia de la cavalcada a la sala de plens de l'Ajuntament. A l'hora de decidir els guanyadors es tindrà en compte l'espectacularitat, el disseny i l'esforç dels creadors de la carrossa.

Ho explica un dels membres dels Amics dels Veterans i la Regalèssia Salvador Guarner. Són declaracions a Cugat.cat.

Salvador Guarner

Es busca l'espectacularitat, el tema, el disseny i sobretot l'esforç de les entitats guanyadores.



L'alcalde, Lluís Recoder, dos membres de l'organització i dos artistes santcugatencs faran de jurat i lliuraran els premis econòmics als guanyadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.