El concert de Rembrandt42 tanca avui el cicle 'Mou-te tardor'


  • Comparteix:

El concert de Rembrand42 posarà el punt i final al cicle

El concert de Rembrand42 posarà el punt i final al cicle

El grup Rembrandt42 posarà avui el punt final al cicle de música local 'Mou-te tardor', organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament, amb un concert al Centro Popular Andaluz (CPA). La banda de rock aprofitarà l'ocasió per presentar per primera vegada en públic el seu primer disc, 'Invitación al viaje'. L'actuació serà a les onze de la nit. Coneix el grup amb aquest vídeo de Cugat tv

Rock contundent i melòdic amb lletres que parlen d'experiències viscudes és l'esperit de Rembrandt42. El grup, conegut anteriorment com La Marca Roja, aprofitarà per presentar el seu primer disc, 'Invitación al viaje', de manera que es podran escoltar en directe cançons inèdites fins ara.

D'aquesta manera, es posa el punt final a una edició que ha comptat amb una assistència mitjana aproximada de 100 persones per concert. L'aposta per la música local ha rebut una assistència total de 3.000 persones.

L'organitzadora del cicle, Jéssica Sotodosos, valora aquesta edició del cicle de concerts 'Mou-te' a Cugat.cat.

Jéssica Sotodosos

Valorem molt positivament el 'Mou-te': s'està creant com una marca pròpia que ens permet escoltar la música de la nostra ciutat.





El concert de Rembrandt42 precedeix la votació que es farà la setmana vinent per internet de les cinc actuacions del 'Mou-te tardor'. També es podrà votar en persona el mateix dia del concert al CPA. El guanyador actuarà a l'Envelat de Nadal en el concert de cloenda del cicle.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.