El vi, protagonista aquest desembre de les activitats dels Amics de la Unesco


  • Comparteix:

Logotip de l'entitat

Logotip de l'entitat

El món del vi centra les activitats de desembre dels Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat. La conferència 'Història i evolució de l'enologia' i el dinar de Nadal a les terres del Penedès serviran per homenatjar aquest producte tan tradicional en les festes nadalenques.

La conferència 'Història i evolució de l'enologia', a càrrec de l'enòleg Antoni Rossell, farà un repàs a la història del conreu d'aquest producte a Catalunya. La xerrada tindrà lloc aquest dijous a dos quarts de vuit del vespre a l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC).

Amb la teoria vinícola apresa, els Amics de la Unesco faran una sortida a la comarca del Penedès el divendres 11 de desembre. L'excursió constarà d'una visita als monuments romànics de la Granada, un tast al Celler Cooperatiu i un dinar de Nadal al restaurant Sumoll. La sortida té un preu de 45 euros i està previst que aplegui una quarantena de persones.

El president dels Amics de la Unesco Valldoreix- Sant Cugat, Rafael Recolons, explica la importància del vi en la nostra cultura.

Rafael Recolons

El vi és un element molt interessant a Catalunya, tant a nivell històric com sentimental.


Els Amics de la Unesco han anunciat que enguany la seva postal de Nadal serà digital. L'entitat convida els santcugatencs a conèixer la nova Biblioteca Digital Mundial de l'Unesco, que es pot visitar a la web Wld.org.

De cara el gener de 2010, que enceta l'any dedicat a l'astronomia, els Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat organitzaran un cicle de conferències sobre els viatges espacials, els nous planetes descoberts i els avenços tècnics que s'estan desenvolupant en aquest camp.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.