Rembrandt 42 tanca el cicle musical 'Mou-te' amb un concert apoteòsic al CPA


  • Comparteix:

El grup santcugatenc Rembrandt 42 ha tancat aquest divendres el cicle musical 'Mou-te' amb un concert apoteòsic al Centro Popular Andaluz (CPA). L'espectacle ha combinat temes contundents i intimistes en un repertori amb peces del seu primer treball i versions de clàssics. El cicle 'Mou-te', organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament, ha duplicat l'assistència de públic respecte l'edició anterior. Més de 900 persones han gaudit de l'oferta musical santcugatenca, una xifra que encoratja els organitzadors a seguir amb la dinàmica de potenciar la música local.

Rembrandt 42 ha combinat temes propis com 'Atrapada' i 'Huir' amb versions de clàssics entre les quals destaca 'Bohemian Rhapsody' de Queen, una peça que ha estat molt aplaudida pel públic. El concert ha servit per presentar el primer disc del grup 'Invitación al viaje' i ha posat punt final al cicle de concerts 'Mou-te', que ha comptat amb l'assistència de més de 900 persones al llarg dels cinc concerts organitzats per Cugat.cat i l'Ajuntament.

Davant l'èxit d'aquesta darrera edició, la cap de Musicals de Cugat.cat, Jéssica Sotodosos, ha destacat la importància de la música local a la ciutat.

Jéssica Sotodosos

Han vingut més de 900 persones. Gairebé hem duplicat l'assistència. A Sant Cugat s'està fent més normal la música en directe de la pròpia ciutat.


El rock de Jiggy, el flamenc de La Papada de Rocío, l'actuació del grup sabadellenc Ix!, el rap d'El Arjé i el metal de Rembrandt 42 han format part d'un cicle amb una gran varietat d'estils musicals. Seguint aquesta dinàmica, l'organització del cicle es proposa duplicar en la propera edició la xifra d'assistència. Segons l'organització, la bona acollida del públic en aquesta edició és senyal que el 'Mou-te' es consolida com una alternativa musical a la ciutat.

El concert de Rembrandt42 ha precedit la votació de les cinc actuacions del 'Mou-te tardor', que es farà la setmana vinent per internet. El guanyador actuarà a l'Envelat de Nadal al concert de cloenda del cicle.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Per favor! BOHEMIAN RHAPSODY! mai "RAPSODI"!! Per cert, Rembrandt no són SANTCUGATENCS, només ho és un dels 5

Rapsodi???. Enviat el 29/nov/09


Rembrandt42 assajen a un local de Sant Cugat fot un fotímer d'anys i han assistit a les Barraques i han estat a tots els events de Sant Cugat de sempre! Que només un segueixi vivint allà no vol dir que ara siguin menys santcugatencs. Ha estat el millor concert! Es mereixen guanyar el Mou-te! Almenys jo voldria que fossin els que toquin a l'Envelat de Nadal!!!

Santcugatenca. Enviat el 30/nov/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.