'Pedra a pedra' introdueix els més menuts en el món del teatre


  • Comparteix:

Tian Gombau dóna vida a 'Pedra a pedra'

Tian Gombau dóna vida a 'Pedra a pedra'

Unes simples pedres i una posada en escena de petit format han estat les protagonistes de l'espectacle infantil 'Pedra a pedra'. L'Escola de Música Victòria dels Àngels ha acollit aquest muntatge que apel·la a la imaginació, el valor de la natura i l'amistat per endinsar els més petits en el món teatral.

'Pedra a pedra' parteix de la senzillesa per explicar als més menuts la importància de cuidar la natura. Per això, elements com les pedres, les petxines, petits troncs i una regadora es converteixen en els protagonistes d'aquesta obra dirigida a nens d'entre 2 i 6 anys.

L'actor del muntatge, Tian Gombau, explica l'argument de l'espectacle.

Tian Gombau

És la història de l'home llauna. Un relat sobre la intolerància i la por a allò que no coneixem.


'Pedra a pedra', emmarcada dins la programació infantil del Teatre-Auditori, ha omplert aquest diumenge amb 180 nens i nenes la sala de l'Escola de Música Victòria dels Àngels per aconseguir un format més acollidor. Després d'aquesta bona acollida, l'organització es planteja ara la possibilitat de repetir el muntatge el 20 de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.