Interacció entre dansa i música, ingredients bàsics de l'últim muntatge del cicle 'Àrtic 2009'


Temes relacionats

L'Àrtic 2009 sorprèn Sant Cugat presentant les noves tendències de les arts escèniques (23/nov/09)


  • Comparteix:

El cos i la música han estat els instruments claus de la peça de dansa '9 minutos i 16 segundos'. Una trentena de persones han gaudit simultàniament de l'art del menjar, de la dansa i de la música gràcies a l'activitat 'Vermut en moviment', que ha acollit aquest últim espectacle de la mostra 'Àrtic 2009'. El muntatge a càrrec de la companyia Dansa Proceso ha posat el punt final al cicle d'espectacles aquest diumenge al Casal de Joves TorreBlanca.

Un any més el Casal de Joves TorreBlanca ha acollit l'última actuació del cicle d'espectacles 'Àrtic 2009' amb l'activitat 'Vermut en moviment'. La iniciativa ha permès als assistents gaudir d'un àpat al migdia mentre es deixen emportar per una peça de dansa. En aquesta ocasió, el muntatge '9 minutos i 16 segundos', ha estat l'encarregat de posar el punt final a la mostra de l'Àrtic.

El diàleg en viu entre el ballarí i el músic i uns micròfons situats a l'escenari han servit per crear una banda sonora en directe entre els dos performers. Un dels creadors de la peça, el ballarí i coreògraf Juan Carlo Castillo, ha destacat la importància de l'interacció entre les dues disciplines.

Juan Carlo Castillo

El més interessant és l'escolta que es genera entre la música i la dansa.




El muntatge, inserit dins l'activitat 'Vermut en moviment', ha permès gaudir als assistents d'un àpat combinat amb una peça de dansa. El director del centre, Joan Carles Busquets, ha destacat l'originalitat del 'Vermut en moviment', tot i que ha lamentat la manca d'assistència.

Joan Carles Busquets

La idea del 'Vermut en moviment' és original. No ha vingut molta gent però els assistens han quedat contents.



Amb l'obra '9 minutos i 16 segundos' s'ha posat el punt final a la mostra que va començar el cap de setmana passat i que pretenia acollir les noves tendències teatrals i de dansa.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.