El Teatre-Auditori aplaudeix la simbiosi entre Velasco i de Eguia a 'La vida por delante'


  • Comparteix:

Els dos protagonistes a un moment de l'espectacle

Els dos protagonistes a un moment de l'espectacle

La relació mare-fill aconseguida entre l'actriu Concha Velasco i Rubèn de Eguia ha captivat el públic santcugatenc amb l'obra 'La vida por delante' de Josep Maria Pou. El treball actoral sobre l'escenari del Teatre-Auditori aquest diumenge ha estat un dels punts forts de l'espectacle. El públic ha coincidit en destacar la interpretació del gairebé desconegut De Eguia, que ha sorprès gratament els espectadors. Concha Velasco ha celebrat els seus 70 anys amb un pastís a l'escenari i l'aparició sorpresa de Pou. Mira-ho a Cugat tv

La simbiosi creada entre els personatges de Madame Rosa, interpretada per Concha Velasco i, Momo, Rubèn de Eguia, ha captivat el públic del Teatre-Auditori que ha destacat la interpretació dels dos actors. La història de l'exprostituta jueva i la relació amb el jove Momo ha regalat al públic pinzellades de dos vides: una que està a punt d'acabar-se i, l'altra, que s'aixeca amb força per enfrontra-se a la vida amb moltes preguntes per respondre.

El deteriorament, físic i emocional, reforçat per l'escenografia, contrasta amb la llum i la innocència del personatge de Momo. La combinació ha aconseguit convèncer els assistents que han destacat tant el treball actoral com la relació de mare i fill.

Públic

Destaco els moments de mare, fill./ El treball actoral. / L'obra està molt bé.


Per la seva banda, l'actriu Concha Velasco està molt satisfeta amb el treball realitzat amb l'obra 'La vida por delante'. Velasco ha explicat a Cugat.cat què li ha aportat el muntatge com a actriu.

Concha Velasco

És un treball diferent que no havia fet fins ara. També em quedo amb els companys.


Concha Velasco ha complert 70 anys sobre l'escenari del Teatre-Auditori acompanyada del públic santcugatenc i de l'aparició de l'actor i director Josep Maria Pou. El públic no ha dubtat en aixecar-se i regalar un fort aplaudiment als actors.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.