Clownic porta avui el millor del Tricicle al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Clownic durant un dels seus espectacles

Clownic durant un dels seus espectacles

Clownic, la segona companyia de Tricicle, actua aquest vespre al Teatre-Auditori amb una antologia dels millors esquetxos de set espectacles del Tricicle. Dirigida pel trio original, el trident gestual format per Eduard Méndez, Antonio del Valle i Jaume Ortanobas repassarà alguns dels gags d'espectacles com 'Slastic', 'Terrific' i 'Sit' al muntatge '100% Tricicle'.

El Teatre-Auditori serà l'escenari on els espectadors podran rememorar els millors moments de Joan Gràcia, Paco Mir i Carles Sans, ara darrere unes noves cares però amb el mateix estil i sentit de l'humor.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, afirma que l'espectacle de Clownic és la millor manera de gaudir de 30 anys de Tricicle en un muntatge de 90 minuts.

Pep Tugues

És la millor manera de veure els millors gags de la història del Tricicle.


El Tricicle original va crear aquesta segona companyia el 1998 amb la intenció d'oferir al públic més possibilitats de gaudir dels seus espectacles, sempre mantenint una gran fidelitat als originals.

Tugues assegura que el muntatge arriba en un moment molt necessari.

Pep Tugues

En aquests moments necessitem riure i passar-ho bé.



Clownic actua aquest vespre, a partir de les nou, al Teatre-Auditori. L'espectacle té una durada de 90 minuts, sense intermedi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.