La Canals Galeria d'Art tanca l'any amb una exposició de l'artista Josep Uclés


  • Comparteix:

Un dels quadres d'Ucles

Un dels quadres d'Ucles

La Canals Galeria d'Art tancarà l'any amb una exposició de l'artista Josep Uclés, que presenta obres dels últims quatre anys. La mostra, que es pot veure fins el 30 de gener, està protagonitzada per composicions de grans dimensions que el pintor va crear a Berlín. Els treballs que Uclés porta a la ciutat representen un món imaginari ple de colors i formes rotundes. La galeria acull també l'exposició col·lectiva de Nadal, formada per obres d'artistes de la ciutat.

L'artista Josep Uclés exposa obres surrealistes on el pintor analitza les diferents tipologies de les relacions humanes i es qüestiona la solitud de l'individu en un món extern ple d'hostilitats. En aquesta mostra, Uclés opta per un mètode de treball basat en la potenciació del color i la rotunditat i fortalesa de les formes.

El pintor Josep Uclés ha explicat en declaracions a Cugat.cat que la seva obra se centra en la figura de l'ésser humà.

Josep Uclés

La meva obra forma part del neoexpressionisme. Es basa en una preocupació de l'ésser humà com a element principal de les meves obres.




La Canals Galeria d'Art acull també durant el desembre i el gener l'exposició col·lectiva de Nadal, que compta amb obres d'artistes santcugatencs com Grau Garriga i Sergi Barnils, entre altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.