Maribel Verdú i Aitana Sánchez-Gijón obren la programació dramàtica del Teatre-Auditori


Temes relacionats

Amaia Montero i un homenatge a la Nova Cançó, al proper quadrimestre del Teatre-Auditori ( 2/des/09)


  • Comparteix:

Sánchez-Gijón i Verdú a 'Un dios salvaje'

Sánchez-Gijón i Verdú a 'Un dios salvaje'

'Un dios salvaje' de Yasmina Reza obrirà la propera temporada dramatúrgica del Teatre-Auditori. Aitana Sánchez-Gijón i Maribel Verdú compartiran escenari teatral per primer cop en aquest espectacle, que ja ha recollit bones crítiques a Barcelona i Madrid. El darrer èxit de la companyia Animalario, 'Un marit ideal' d'Oscar Wilde i 'Boieng boeing', amb Àlex Casanovas i Mercè Comas, completen la programació teatral que aterra a la ciutat el 4 de febrer.

La versió de Jordi Galceran de 'Un dios salvaje' de Yasmina Reza inaugurarà la temporada el 4 i 5 de febrer en una doble sessió. El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, creu que és una bona manera de donar el tret de sortida a la cartellera teatral.

Pep Tugues

Volem començar amb una obra de referència a l'Estat espanyol, ens ha semblat una molt bona manera d'inaugurar la temporada teatral.



El teatre tornarà a ser protagonista a l'equipament 15 dies després amb 'L'habitació de Verònica', d'Ira Levin amb Lluís Soler d'intèrpret; i amb 'American Buffalo', de David Mamet i dirigida per Julio Manrique.

'El meu nom és Rachel Corrie' és la producció que comptarà amb la col·laboració de DonaInformació i estarà dins dels actes del Dia de la dona treballadora. Oscar Wilde també tindrà el seu espai teatral en la programació al març amb 'Un marit ideal', dirigida per Josep Maria Mestres i interpretada per Joel Joan, Abel Folk i Àngels Gonyalons.

Carol López portarà a la ciutat 'Boulevard', un muntatge que compta amb un escenari construït pel Taller d'Escenografia de Sant Cugat. Àlex Casanovas i Mercè Comas interpretaran 'Boeing Boeing' de Marc Camoletti, adaptada per Paco Mir. Andrés Lima dirigeix el darrer treball de la companyia Animalario, 'Urtain', de Juan Cavestany, que també visitarà la ciutat; i Carme Portaceli s'encarregarà de donar vida a 'L'auca del senyor Esteve' de Santiago Rusiñol.

La cartellera continua oferint propostes de màgia i dansa. És el cas de l'espectacle 'El arte de la magia' de Jorge Blass, que compta amb la col·laboració d'Atrium Viladecans i el Teatre Zorrilla. 'IT Dansa', de la Jove Companyia, i 'Gelabert-Azzopardi', de la Companyia de Dansa, posaran moviment a la temporada, que s'acabarà a finals de maig.

L'equipament també ofereix la programació familiar, que consta de vuit espectacles de teatre, dansa, música màgia i circ. Entre aquests, destaquen el 35è aniversari de Tortell Poltrona als escenaris, el 14è Circ d'Hivern de l'Ateneu Popular de Nou Barris, el hip hop de Wanted Posse i la nova proposta del grup de teatre Femarec.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.