El Col·legi Oficial d'Enginyers dóna suport al Cicle de Música de Cambra del Centre Cultural


  • Comparteix:

El Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de Catalunya ha signat un conveni amb el Centre Cultural pel qual dóna suport als dos concerts programats al Teatre-auditori dins el Cicle Música de Cambra. El Col·legi d'Enginyers fa una aportació anual de 3.000 euros que promocionen els concerts d'aquest trimestre del Quartet de Guitarres de Barcelona i l'actuació de Margarida Lladó amb Xavier Coll.

És el quart any que el Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya, a través de la seva delegació al Vallès, col·labora amb el Centre Cultural.

Aquest conveni, signat a principis del 2002 entre l'alcalde, Lluís Recoder, i el degà del Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials, Àngel Llobet, és per dos anys i preveu donar suport a la programació del Cicle Música de Cambra, que consta de dos concerts cada trimestre.

Així, la programació d'aquest trimestre preveu els concerts, el dia 29 d'abril, del Quartet de Guitarres de Barcelona en l'actuació d'homenatge al compositor Xavier Montsalvatge en el seu 90è aniversari; i el concert de Margarida Lladó i Xavier Coll en un repàs de la guitarra a la història de la música espanyola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.