El galerista Josep Canals proposa a l'Ajuntament que compri el tapís de Picasso exposat a la Casa Aymat


  • Comparteix:

El tapís de Picasso exposat a la Casa Aymat

El tapís de Picasso exposat a la Casa Aymat

El galerista Josep Canals ha proposat a l'Ajuntament que compri el tapís de Picasso 'Natura morta sota llum', que actualment s'exposa a la Casa Aymat. El consistori estudiarà en un futur la possibilitat d'adquirir aquesta peça única que va confeccionar el pintor en el seu pas per l'Escola Catalana del Tapís.

Tot i que l'obra de Picasso no és la més representativa de l'Escola Catalana del Tapís, la importància del seu creador la converteix en un gran atractiu internacional. A més de convertir-se en un símbol de la nostra ciutat, el tapis podria donar difusió a la recent reobertura de la Casa Aymat. Segons el galerista Josep Canals, en l'aspecte tèxtil no hi ha cap altre peça igual en tot l'Estat Espanyol:

Josep Canals

En l'aspecte tèxtil no hi ha res a tot l'Estat espanyol, per això aquesta peça té una gran importància


Amb un preu de venda de 252.000 euros - uns 42 milions de pessetes- l'Ajuntament , tot i que no descarta la seva compra en un futur, de moment deixa aparcat el projecte. L'equip de govern vol estudiar la viabilitat de la compra i la possibilitat de trobar mecenatges o patrocinadors que n'aportin una part.

El tapis, de 136 centímetres d'alçada per 156 d'amplada, va ser creat l'any 1956.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.