Comèdies i animació digital en 3D, als cinemes locals aquest cap de setmana


  • Comparteix:

Cartell del film d'animació en 3D

Cartell del film d'animació en 3D

Les comèdies 'Dos canguros muy maduros' i 'Spanish movie', i el film d'animació digital en 3D 'Lluvia de albóndigas' són les estrenes de la cartellera local aquest cap de setmana. Totes les pel·lícules es poden veure al Cinesa i al Yelmo Cineplex. Aquest últim complex també retransmet en directe dilluns l'òpera 'Carmen' des del teatre Alla Scala de Milà.

A la proposta d'animació nord-americana 'Lluvia de albóndigas', el protagonista és un jove científic que somia amb construir algun invent que millori la vida dels seus veïns. Finalment, el científic, doblat a l'Estat espanyol pel personatge televisiu Flipy, aconsegueix crear una màquina que fa caure menjar del cel.

Els directors Chris Miller i Phil Lord firmen aquest llargmetratge d'animació, que està basat en un llibre per a nens escrit per Judi Barrett i il·lustrat per Ron Barrett que ha venut més d'un milió de volums a l'altre costat de l'Atlàntic.

'Dos canguros muy maduros' narra la història de dos amics, encarnats per Robin Williams i John Travolta, que s'han d'encarregar de dos bessons de sis anys quan estan a punt de tancar un gran negoci. La comèdia de Disney la dirigeix Walt Becker.

'Spanish movie' és una paròdia de les pel·lícules espanyoles dels darrers anys. Seguint l'estil de la saga 'Scary movie', el film fa befa d'èxits espanyols a taquilla com 'El orfanato', 'Rec' i 'El laberinto del fauno', entre altres. L'actor Leslie Nielsen hi interpreta un paper especial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.