Últimes hores per votar el millor grup del 'Mou-te Tardor'


  • Comparteix:

El guanyador actuarà aquest Nadal a l'Envelat

El guanyador actuarà aquest Nadal a l'Envelat

Aquesta mitjanit es tancaran les votacions per escollir el millor grup del 'Mou-te Tardor', el cicle musical organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament. Jiggy, Ix!, La Papada de Rocío, El Arjé i Rembrandt42 són les cinc bandes que opten al guardó. La guanyadora actuarà a l'Envelat de Nadal. Les votacions es fan a través d'Internet.

Ix! i Rembrandt42 són els grups més votats fins ara, però la decisió final es coneixerà aquesta mitjanit. Els interessats en votar la formació que més els hagi agradat ho han de fer a la secció de Musicals de Cugat Diari, i poden fer una votació per ordinador i dia. Dijous, després del recompte de vots, Cugat.cat farà públic el grup guanyador, que actuarà a l'Envelat de Nadal.

Els candidats a actuar en dates nadalenques són les cinc formacions que han actuat al Teatre la Unió i al Centro Popular Andaluz durant els mesos d'octubre i novembre: Jiggy, Ix!, La Papada de Rocío, El Arjé i Rembrandt42.

El cicle 'Mou-te' es divideix en el 'Mou-te Primavera' i el 'Mou-te Tardor'. La formació guanyadora del cicle 'Mou-te Primavera' va ser Vidal, que va obtenir el premi d'actuar a les Barraques de Festa Major. El cicle de concerts és una iniciativa de Cugat.cat i l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.