L'imperi romà arriba a la UREF de la mà de 'Lucano'


  • Comparteix:

Moment de l'obra 'Lucano'

Moment de l'obra 'Lucano'

La companyia Teatre&Ritual porta aquest divendres a la UREF l'obra 'Lucano'. L'espectacle farà viatjar els espectadors a la Roma de l'emperador Neró i al seu intent d'assassinat. 'Lucano' es tornarà a comprometre a assassinar l'emperador, mentre aquest s'enfronta de nou en una baralla dialèctica amb Sèneca. Els espectadors que seran partíceps d'aquest sopar poètic on es succeeixen diversos assassinats. L'obra tindrà lloc a dos quarts d'onze.

El muntatge, dirigit per Josep Maria Riera, està basat en fets reals i vol mostrar el patiment i la determinació de Lucano per assassinar l'emperador Neró. Tot i que l'estil de l'obra és clàssic, es barreja amb referències contemporànies. La tensió d'aquesta tragèdia clàssica estarà acompanyada per la música de Marilyn Manson, la dansa i la participació del públic. Precisament, el públic estarà convidat a menjar pollastre i prendre vi en aquest sopar poètic.

L'obra es pot veure a dos quarts d'onze del vespre la UREF. L'entrada val cinc euros i també per pot reservar per internet al web 'Atrapalo'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.