La música gospel serà la protagonista del concert de Nadal de la gent gran


  • Comparteix:

Carmela Fortuny acompanyada, a la seva dreta, per Luis Manjarrés, i per Juan Muerte, representant de la gent gran

Carmela Fortuny acompanyada, a la seva dreta, per Luis Manjarrés, i per Juan Muerte, representant de la gent gran

La gent gran de la ciutat té una cita amb la música gospel diumenge de la setmana vinent en el tradicional concert de Nadal. El Teatre-Auditori acollirà aquest acte que tindrà com a protagonistes principals el grup de gospel Black Heritage Choir i el Cor Aglepta de Sant Cugat. Les entrades per al concert que començarà a les dotze del migdia es poden recollir durant aquests dies a la Casa de Cultura, l'Ajuntament i als casals dels districtes.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, ha explicat quins són els objectius d'aquesta iniciativa que any rere any omple el Teatre-Auditori de música i gent gran.

Carmela Fortuny

Els objectius són oferir una activitat cultural i festiva, facilitar l'accés al teatre a la gent gran i donar un salt qualitatiu a les seves activitats.









La música gospel centrarà el concert amb les veus dels 20 components del Black Heritage Choir. El director del festival Els Grans del Gospel, encarregats de portar a Sant Cugat aquest grup, Luis Manjarrés, ha explicat què oferiran aquesta formació nord-americana durant el concert.

Luis Manjarrés

Black Heritage Choir porten un concert que explica la història de la música religiosa afroamericana.




Per recollir una entrada cal disposar de la targeta d'invitació que es pot trobar als casals de la gent gran de la ciutat, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana i a la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.