El Ballet de Moscou avança el Nadal al Teatre-Auditori amb 'El Trencanous'


  • Comparteix:

'El Trencanous'

'El Trencanous'

El Ballet de Moscou ha aconseguit omplir al complet el Teatre-Auditori per presentar el famós muntatge nadalenc 'El Trencanous'. Més de 20 ballarins han mostrat l'elegància de la dansa més clàssica amb un espectacle que ha impregnat de Nadal l'equipament santcugatenc. El públic ha aplaudit amb força l'actuació de la companyia russa. Mira l'espectacle a Cugat tv

El Ballet de Moscou ha aconseguit exhaurir totes les entrades per aquest espectacle i també s'ha endut una de les majors afluències en l'assaig obert que ha ofert la companyia hores abans d'iniciar l'espectacle. Més de 600 persones, majoritàriament nens i nenes, han volgut veure de prop el treball que els ballarins desenvolupen abans de cada funció. El muntatge clàssic de les èpoques nadalenques ha encisat els espectadors del Teatre-Auditori amb uns moviments basats en la perfecció i l'equilibri.

El director i fundador del Ballet de Moscou, Timur Fayziev, ha explicat a Cugat.cat quina és l'essència de la dansa que persegueix la companyia.

Timur Fayziev

Intentem distingir-nos de la resta de companyies a través dels sentiments. Volem que els ballarins transmetin tot el que senten al públic.


El públic del Teatre-Auditori ha lloat la gran posada en escena del muntatge i el treball dels ballarins i ballarines. La companyia celebra enguany el seu vintè aniversari i ho fa combinant l'actuació de tres clàssics del ballet com són 'El llac dels cignes', 'Giselle', i 'El Trencanous', l'espectacle que s'ha pogut veure a Sant Cugat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.