'Música per a la solidaritat' recaptarà fons per l'Associació de Familiars d'Alzheimer del Vallès


  • Comparteix:

Els organitzadors han presentat el tercer concert solidari a Sant Cugat.

Els organitzadors han presentat el tercer concert solidari a Sant Cugat.

El tercer concert benèfic 'Música per a la solidaritat', que organitza el Rotary Club Sant Cugat i la Fundació Privada de Música Simfònica de Cambra, arriba a la ciutat el 16 de gener. Enguany, més de 40 músics de l'Orquestra Simfònica Juvenil de Catalunya pujaran a l'escenari del Teatre-Auditori per interpretar peces de diversos artistes. Els fons recaptats amb l'acte es destinaran a desenvolupar el programa de suport, formació i sensibilització de l'Associació de Familiars d'Alzheimer del Vallès Occidental (AFAV).

Els músics de l'Orquestra Simfònica Juvenil de Catalunya són joves d'entre 14 i 20 anys, d'arreu de Catalunya, que fan trobades pedagògiques periòdiques a Sant Cugat. Entre les peces que s'interpretaran al concert hi haurà obres de Mozart, Schubert, Beethoven, Holst i Strauss.

La presidenta de l'AFAV, Isabel Martínez, diu que l'objectiu principal és omplir el Teatre-Auditori.

Isabel Martínez

Per nosaltres, com a associació i com a cuidadors, aquest serà un acte de suport molt important. El nostre objectiu és omplir el teatre.




Per la seva banda el regidor de Cultura, Xavier Escura, destaca la tasca dels organitzadors.

Xavier Escura

La sensació que produeix aquesta iniciativa és de gran orgull perquè denota una vitalitat impressionant de la societat civil santcugatenca.




L'espectacle 'Música per a la solidaritat' obre la fila zero, un compte corrent on aquells qui vulguin poden ingressar diners per donar suport a l'Associació de Familiars d'Alzheimer.

Les entrades pel concert, que tenen un preu de 15 euros, estan disponibles a la Casa de Cultura, a la seu de l'Orquestra i al Tot Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.