Macedònia captiva els infants del Teatre-Auditori amb nadales enèrgiques i amb ritme


  • Comparteix:

Moment del concert de Macedònia al Teatre-Auditori

Moment del concert de Macedònia al Teatre-Auditori

Versions de nadales tradicionals com 'La cançó del pobre' o 'El trineu' han captivat els més petits del Teatre-Auditori de la mà del grup Macedònia. 500 nens i nenes han gaudit d'un concert que ha comptat amb nadales versionades amb molt de ritme i energia per fer arribar la música tradicional als més petits.

El grup Macedònia s'ha avançat al Nadal i ha ofert un repertori del seu nou disc 'Et toca a tu'. Un total de 15 nadales i una cançó de bressol han estat les cançons que els més petits han pogut escoltar aquest diumenge al Teatre-Auditori. Les cinc noies que formen el grup Macedònia han estat acompanyades de cinc músics dalt de l'escenari en un concert que ha fet les delícies dels més petits. Una de les integrants del grup ha explicat a Cugat.cat que té d'especial aquest disc.

Macedònia

El més especial és la volta que els hem donat a les nadales perquè les versionem amb ritme.


Macedònia es caracteritza perquè canvia de cantants cada cinc anys gràcies a un càsting que dóna l'oportunitat a altres adolescents d'entre 13 i 18 anys de formar part del grup musical. De moment, Aida, Berta, Clàudia, Èlia i Laia, les actuals integrants de Macedònia, ja tenen preparat un nou disc que sortirà al febrer amb temàtiques properes als més joves.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.