Una seixantena d'activitats per celebrar el Nadal a Sant Cugat


Temes relacionats

La plaça d'Octavià acollirà l'Envelat de Nadal (20/nov/09)


  • Comparteix:

Presentació dels actes de Nadal

Presentació dels actes de Nadal

Una seixantena d'activitats ompliran els carrers de la ciutat per celebrar les festes de Nadal. En l'any del seu 20è aniversari, l'Envelat recupera la seva centralitat amb nova ubicació, a la plaça d'Octavià, i una extensa programació per a totes les edats. El Museu, els comerços de la ciutat i diverses entitats se sumen a les activitats, que van des de la música al teatre, passant per la lectura, els esports i el tradicional quinto de Nadal, que enguany estrena ubicació al pavelló del CEIP Joan Maragall.

A partir del 23 de desembre, una carpa a la plaça d'Octavià acollirà el gruix d'activitats d'aquestes festes nadalenques. Durant el dia, les propostes estan pensades per als més petits que, a banda d'activitats de tallers, jocs i espectacles de teatre, podran gaudir de la presentació del llibre 'Les Tres Bessones i un Nadal molt especial'.

A la nit, l'Envelat serà l'escenari on actuaran Africa Zahouli, La Carrau i els guanyadors del cicle 'Mou-te Tardor' de Cugat.cat i l'Ajuntament, Rembrandt42. La Nit de Swing i l'actuació de Reugenio, el clònic del mític humorista, també tindran lloc a les nits de l'Envelat.

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha explicat a Cugat.cat que, tot i la difícil situació econòmica, han pogut mantenir un bon nivell en la programació.

Xavier Escura

Hem fet un esforç per optimitzar al màxim els recursos per reduir despeses però mantenint el nivell.


El Museu de Sant Cugat també participarà en les activitats amb les ja tradicionals visites guiades al Monestir i la presentació de l'audiovisual 'Un Monestir Reial', que passarà a formar part de l'exposició permanent.

El teatre tornarà a ser un dels plats forts del Nadal, amb les sis representacions de 'Pedra i sang', del 25 al 28 de desembre a la sala capitular del Claustre. Els comerciants també animaran les festes, amb espectacles de màgia al carrer i altres activitats dirigides als més petits.

El tradicional quinto de Nadal també estrena ubicació. El pavelló esportiu del CEIP Joan Maragall és el lloc escollit per celebrar una de les activitats més ben rebudes pels joves de la ciutat.

Les activitats també arribaran als districtes. La Floresta organitza els Pastorets, les Planes un Caga Tió i el quinto de Nadal i a Mira-sol les propostes més destacades són els Pastorets i un concert.

El programa nadalenc també inclou activitats esportives per als més joves, sota el títol 'T'atreveixes?'.

Les activitats s'allargaran fins l'arribada del Reis Mags, que aterraran el seu helicòpter una vegada més al Parc de l'Arborètum.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.