L'AEU presenta nou president en l'homenatge al compositor Isaac Albéniz


  • Comparteix:

Més de 300 persones assisteixen a l'homenatge que l'Aula d'Extensió Universitària (AEU) per a la gent gran ha fet aquest dimarts al compositor català Isaac Albéniz, amb motiu del centenari de la seva mort. La conferència musicada també ha servit per presentar el nou president de l'entitat, Marc Plens, que substitueix Pere Narbona, que ha hagut de deixar el càrrec per problemes de salut. Aquest acte ha finalitzat les activitats d'aquest trimestre de l'AEU.

La iniciativa ha comptat amb una conferència a càrrec del director del Museu de la Música de Barcelona, Romà Escalas, que ha fet un recorregut per la vida i l'obra d'Albéniz. El pianista Lluís Avedaño ha posat punt final a l'acte amb una interpretació d'alguns dels treballs més destacats del compositor català de finals del segle XIX.

Avedaño ha explicat les principals característiques de la música d'Isaac Albéniz.

Lluís Avedaño

Beu de les fonts del romanticisme, és nacionalista i destaca la seva contribució a l'estil de la música espanyola ja que l'ha convertit en universal.



L'homenatge també ha comptat amb la presència de la tinenta de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, que ha destacat la tasca de l'entitat que genera activitats pel col·lectiu santcugatenc de la gent gran.

Carmela Fortuny

És una entitat que posa vida, experiència i saviesa als anys. Va amb la nostra línea d'actuació que és formar, orientar i dotar la gent gran del nostre municipi.






De cara l'any vinent també es commemorarà Albéniz ja que se celebrarà el 150è aniversari del seu naixement.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.