Odó Art agrupa estils pictòrics i escultòrics molt diversos en una exposició


  • Comparteix:

L'exposició agrupa obres de 13 artistes

L'exposició agrupa obres de 13 artistes

L'exposició '50x50' reuneix les obres de 13 artistes amb estils escultòrics i pintòrics molt diversos. La mostra, que es pot veure a la galeria Odó Art fins el 17 de gener, presenta obres que van des d'un realisme extrem a peces abstractes molt accentuades. Carles Vergés, Cristina Sampere i Pep Codó són alguns dels artistes que exposen a la galeria, com també el Grup Paral·lel de l'Escola d'Art Floral, que presenten la seva obra 'Naturalment Nadal'.

'50x50' compta amb obres de temàtica molt abstracta i intuïtiva com són els treballs de Gustau Carbó i Marisa Álvarez, però també amb peces on predominen el detallisme i la sensualitat, com són les escultures del santcugatenc Pep Codó. L'urbanisme i la riquesa cromàtica d'Imma Pueyo contrasten amb la proposta de Nobuko Kihira, que aporta muntatges cubistes molt esquemàtics. Per la seva banda, Ignasi Foj opta pel món de la il·lustració i presenta anècdotes convertides en còmic, mentre que Pedro García Villegas presenta un collage de fotografies.

El comissari de l'exposició, Quim Solà, explica quin és l'objectiu de la mostra.

Quim Solà

Volem proposar una varietat d'estils i tècniques per poder arribar als gustos generals i fer content a tothom.




La mostra també compta amb els treballs del Grup Paral·lel de l'Escola d'Art Floral, que presenta obres amb motius nadalencs relacionats amb elements de la naturalesa. L'exposició '50x50' s'ha inaugurat aquest dimecres a Odó Art, on romandrà fins el 17 de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.