Valldoreix dóna el tret de sortida a les activitats de Nadal amb la Fira d'Artesans i un concert


  • Comparteix:

La Fira de Nadal dels Artesans s'instal·larà a la plaça del Casal de Cultura

La Fira de Nadal dels Artesans s'instal·larà a la plaça del Casal de Cultura

La tradicional Fira de Nadal dels Artesans de Valldoreix arriba avui a la plaça Casal de Cultura del territori amb diferents activitats per als infants. Part del benefici que s'obtingui de la iniciativa anirà destinada a la campanya solidària 'Un nen, una joguina'. Les activitats nadalenques del territori es reprenen diumenge amb el concert de Nadal de la coral l'Harmonia i l'Escola Municipal de Música a l'església de Sant Cebrià.

Una xocolatada, manualitats i jocs per als més petits són algunes de les activitats que complementaran la Fira de Nadal, on els artesans del territori podran vendre els seus productes. La iniciativa l'organitzen el Col·lectiu Artesans de Valldoreix i pretén ajudar la campanya 'Un nen, una joguina'.

Per primer cop, el tradicional concert de Nadal de la coral l'Harmonia tindrà la col·laboració de l'Escola Municipal de Música de Valldoreix.

La vocal de Cultura de l'EMD, Teresa Veciana, explica les dues activitats que donen el tret de sortida a les activitats nadalenques al territori. Són declaracions a Cugat.cat.

Teresa Veciana

Hi haurà la fira, jocs, xocolatada i animació. Diumenge hi ha el concert de la coral Harmonia, que aquest cop col·labora amb l'Escola de Música.




El concert començarà diumenge a un quart de nou a l'església de Sant Cebrià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.