El muntatge de Portacelli 'Ricard II' crea divisió d'opinions entre el públic santcugatenc


  • Comparteix:

Un instant de l'obra al Teatre-Auditori

Un instant de l'obra al Teatre-Auditori

La visió contemporània de l'adaptació del clàssic de Shakespeare 'Ricard II', feta per la directora escènica Carme Portaceli, ha generat tota mena de reaccions per part del públic del Teatre-Auditori. L'escenari del teatre s'ha transformat en un pàrquing on els diferents personatges de la història han mostrat les conseqüències del poder desmesurat. L'assistència de públic ha quedat per sota del que és habitual a l'equipament santcugatenc. Mira el reportatge a Cugat tv

L'obra protagonitzada pels actors Manel Barceló, Gabriela Flores, David Bagés, Carme González i Albert Pérez ha situat el clàssic shakesperià en un pàrquing. La intenció és mostrar com les misèries dels reis i dels polítics es discuteixen en els espais més subterranis de les dependències del poder.

La directora del muntatge, Carme Portaceli, ha destacat quin sentit del poder vol transmetre l'obra.


Carme Portaceli

Parla del destronament del rei però en un concepte de poder absolut d'aquella persona que creu que pot fer el què vulgui.



El muntatge ensenya l'avarícia de totes aquelles persones que tot i odiar el poder poden arribar a matar per aconseguir-l'ho. L'obra adquireix un to contemporani gràcies als efectes sonors i visuals que incorpora l'espectacle i a la música en directe que aporta el saxofonista i compositor Dani Nel·lo.

La valoració del públic santcugatenc ha comptat amb tota mena d'opinions.


Públic

No m'ha agradat, no he conectat amb l'obra. / En general ha estat bé. / Ha estat una obra avorrida i lenta. / Els personatges estaven molt ben treballat.



Prop de 300 persones han assistit a la funció d'aquest divendres al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.