Les veus i el bon humor de Petit Comité, les claus del seu èxit al Teatre la Unió


  • Comparteix:

'Petit Comité' a l'escenari del Teatre la Unió

'Petit Comité' a l'escenari del Teatre la Unió

Petit Comité obté una bona resposta del públic santcugatenc al Teatre la Unió amb el seu espectacle 'Unplugged, grans èxits a capella'. Els vuit membres de la formació han cantat 'a capella' grans èxits musicals com 'Boig per tu' de Sau i 'Human' dels The Killers. Un repertori que ha estat reconegut i cantat pels espectadors. A més, els membres del grup barceloní han aconseguit fer riure el públic amb breus representacions humorístiques entre cançó i cançó en una nit que han qualificat de 'molt agradable'. Mira el reportatge a Cugat tv

Comptant només amb les seves pròpies veus i quatre complements d''atrezzo' com barrets i boes, Petit Comité ha cantat durant més d'una hora i mitja sense descans aquest divendres a la nit al Teatre la Unió.

La formació, que enguany farà 15 anys que es va crear, la componen quatre homes i quatre dones que comparteixen la seva afició pel cant coral. Ofereixen concerts arreu dels país i afirmen que són dels pioners en aquest estil. El seu objectiu és transmetre la seva diversió i energia positiva als espectadors i seguidors de la banda.


El grup ha agraït l'acollida del públic de Sant Cugat que s'ha mostrat molt afectiu en tot moment. Així ho explica la directora de la banda, Maria José Martín.


Maria José Martín

Els públic ha estat fantàstic i ha pres la iniciativa portant les palmes o movent els telèfons mòbils


D'altra banda, els espectadors han destacat l'originalitat del muntatge. Són declaracions a Cugat.cat.


Públic

Ha estat una sorpresa / Han fet una convinació de veus molt divertida / Ha estat un espectacle molt agradable



Amb aquest muntatge, que ha aplegat una cinquantena de persones, es tanca la programació d'adults de la temporada de tardor del Teatre la Unió d'enguany.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.