Sant Cugat acollirà al juliol un taller de dansa contemporània per a ballarins professionals


  • Comparteix:

La ciutat acollirà al juliol un taller de dansa contemporània per a ballarins professionals anomenat Sant Cugat Dance Project. El taller, que enllaçarà amb el 3r Cicle de Dansa a Sant Cugat, comptarà amb la presència dels coreògrafs Jennifer Muller i el director de la companyia resident Metros, Ramon Oller.

La presència de la companyia Metros a la ciutat està donant els seus primers fruits. Entre els dies 21 i 27 de juliol, es realitzarà el taller Sant Cugat Dance Project amb lliçons impartides pel director de Metros, Ramon Oller, i la coreògrafa Jennifer Muller.

El final d'aquest taller coincidirà amb la celebració de la tercera edició del Cicle de Dansa a Sant Cugat. La regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa, ha remarcat que les dues iniciatives van adreçades a públic diferent:

Àngels Ponsa

El curs Sant Cugat Dance Project s'adreça a professionals de la dansa


Jennifer Muller és directora de la companyia novaiorquesa The Works i coneguda per la utilització de la tècnica José Limón. El Sant Cugat Dance Project tindrà lloc al Casal Cultural de Mira-sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.