La dansa i els campionats, claus del nou trimestre al Casal de Joves TorreBlanca


  • Comparteix:

La nova programació inclou diverses novetats

La nova programació inclou diverses novetats

El Casal de Joves TorreBlanca ja disposa de nova programació per al primer trimestre de l'any. Entre les activitats més destacades hi ha un curs de capoeira, un campionat de 'Sing star' i una lligueta de futbol sala nocturna. Les inscripcions estaran obertes a partir de dilluns vinent i fins el 14 de gener.

Les activitats del nou trimestre estan marcades pel ball, amb break dance, flamenc i dansa tribal; la percussió ibèrica; els tornejos de futbol sala i tennis i un campionat de pòquer en viu.

Pel que fa a les activitats incloses en la secció del temps lliure, els usuaris del casal podran gaudir d'una marató de la 5a temporada de la popular sèrie nord-americana 'Lost', un campionat de cartes Magic i un dia dedicat al joc musical 'Sing star'.

Entre els espectacles de joves del primer trimestre de l'any hi ha una nit temàtica de capoeira, una nit dedicada a la cultura africana i una altra amb la música electrònica com a protagonista. Simultàniament a aquestes activitats, també se celebraran col·loquis per potenciar la reflexió i el debat amb xerrades de temes actuals com l'autodeterminació, l'atur i les energies renovables.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.