Doble cita amb el Concert de Nadal al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Una edició anterior del Concert de Nadal

Una edició anterior del Concert de Nadal

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat ofereix avui i demà el tradicional Concert de Nadal al Teatre-Auditori. Les obertures, les marxes i les polques de la família Strauss conformen, essencialment, el repertori d'una cita que també estarà marcada per l'humor.

Dirigida per Josep Ferré, l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat ofereix per Nadal una combinació de composicions de la família Strauss i altres peces tradicionals d'aquesta època de l'any. El concert es repetirà demà a les nou del vespre. El Teatre-Auditori posa així el punt final amb aquests concerts als espectacles d'aquest any.

El director de l'equipament, Pep Tugues, ha explicat a Cugat.cat que aquest concert ja és una part indispensable del Nadal a la ciutat.

Pep Tugues

Hi trobarem els clàssics de Nadal i una peça d'Albert Guinovart. El Nadal no seria el mateix sense aquest concert.


Els concerts duren una hora i 45 minuts, amb una pausa. Els preus de les entrades oscil·len entre els 14 i els 22 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.